Bromma Goju Ryu Karateakademi
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Goju-Ryu Karate Akademi IF
Karate
Traditionell kampsport för alla
Bild från klubbens sommarläger på ön Brac i Kroatien

Välkommen till Bromma Goju Ryu Karateakademi! 

Karate är perfekt för dig som vill stärka kroppen och samtidigt få en meningsfull träning. Du bygger upp fysisk och mental styrka och genom regelbunden träning blir du snabbare, starkare och smidigare. 

 

I vår karateklubb i Bromma upprätthåller vi de traditioner som genomsyrat karaten som kampkonst i hundratals år. 

 

Se våra träningstider här!

 

Träning: 

Hos oss tränar alla tillsammans, såväl vuxna som barn och i början av varje termin går det att gratis prova på karate. Om du vill ha mer information om vår träning, läs mer här

 

Anmälan:

Vill du/ni börja träna karate med oss? Vi tar in nya medlemmar de första vcekorna i början av varje termin. Välkomna vid terminsstart i januari eller augusti. Provträningsperioden för hösten 2023 är slut. Nästa nybörjarintag är i januari 2024.

 

Tävla: 

För de som vill finns det även möjlighet att tävla i antingen kata eller kumite. Mer information hittar du här. 

 

Kalender: 

Under kalender hittar du träningstider och aktiviteter i klubben.

 

Om stilen: 

Goju Ryu är en av de största karatestilarna från Okinawa. Go betyder "hård" och Ju "mjuk", vilket innebär att Goju Ryu är en karatestil som består av hård träning med mjukt sinnelag. Det går att läsa mer om stilens ursprung här. 

 

Plats: 

Vår Dojo, det vill säga vår träningslokal, är belägen i Kristofferskolans gymnastiksal vid Brommaplan. Vägbeskrivning hittar du r

 

 

Julfest med BGKA!
2023-11-29 18:09

Välkommen till vår traditionella julfest och avslutning på karateåret 2023.!

God mat, karatekul och bästa tänkbara sällskap utlovas. Här kan du anmäla dig/er. Detta vill ni inte missa!

2023-10-09 15:04

Äntligen höst och Karatebio! I år ser vi en riktig klassiker, filmen vi aldrig tröttnar på: The Karate Kid! Här kan du anmäla dig och din familj. Ta gärna med en vän eller granne om du vill! Glöm inte att betala in i samband med anmälan.

Kumiteläger i Höga Kusten
2023-08-30 15:24

Snart är det dags igen för det traditionella kumitelägret hos Ådalens karate. Lägret är 30/9-1/10 och det kommer att bli två lärorika dagar, fullspäckade med träning. 
Anmäl dig/er redan nu!
sista anmälningsdag: 15/9. 

 
Våra sponsorer