Bromma Goju Ryu Karateakademi
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Goju-Ryu Karate Akademi IF
Karate
Traditionell kampsport för alla
Bild från klubbens sommarläger på ön Brac i Kroatien

Välkommen till Bromma Goju Ryu Karateakademi! 

Karate är perfekt för dig som vill stärka kroppen och samtidigt få en meningsfull träning. Du bygger upp fysisk och mental styrka och genom regelbunden träning blir du snabbare, starkare och smidigare. 

 

I vår karateklubb i Bromma upprätthåller vi de traditioner som genomsyrat karaten som kampkonst i hundratals år. 

 

Se våra träningstider här!

 

Träning: 

Hos oss tränar alla tillsammans, såväl vuxna som barn och i början av varje termin går det att gratis prova på karate. Om du vill ha mer information om vår träning, läs mer här

 

Anmälan:

Vill du/ni börja träna karate med oss? Vi tar in nya medlemmar de första vcekorna i början av varje termin. Välkomna vid terminsstart i januari eller augusti. Nästa nybörjarintag är i augusti 2023. Intaget för vårterminen 2023 har stängt.

Här hittar du anmälan.

 

Tävla: 

För de som vill finns det även möjlighet att tävla i antingen kata eller kumite. Mer information hittar du här. 

 

Kalender: 

Under kalender hittar du träningstider och aktiviteter i klubben.

 

Om stilen: 

Goju Ryu är en av de största karatestilarna från Okinawa. Go betyder "hård" och Ju "mjuk", vilket innebär att Goju Ryu är en karatestil som består av hård träning med mjukt sinnelag. Det går att läsa mer om stilens ursprung här. 

 

Plats: 

Vår Dojo, det vill säga vår träningslokal, är belägen i Kristofferskolans gymnastiksal vid Brommaplan. Vägbeskrivning hittar du r

 

 

2023-05-08 16:29

Den 10 juni har vi terminsavslutning för hela BGKA. Vi tränar ute i Gi till att börja med, därefter byter vi om till träningskläder för att fortsätta med roliga aktiviteter. Alla tar med matsäck för gemensam picknick!

Sommarläger med SGA i Mora
2023-05-05 16:29

I sommar bär det iväg till Mora på sommarläger med SGA (Scandinavian Goju Ryu Association). BGKA tränar där tillsammans med organisationens kulbbar (Ådalens karateklubb, Höganäs karate)

Barn som vill följa med på lägret behöver såklart ha en vuxen med sig. 
Graderingsanmälan till lägret är nu öppen. Här kan du anmäla dig till lägrets gradering!

Juniorläger 6 maj!
2023-05-04 16:30
 
 
Våra sponsorer