Bromma Goju Ryu Karateakademi
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Goju-Ryu Karate Akademi IF
Karate
Traditionell kampsport för alla
Bild från klubbens sommarläger på ön Brac i Kroatien

Välkommen till Bromma Goju Ryu Karateakademi! 

Karate är perfekt för dig som vill stärka kroppen och samtidigt få en meningsfull träning. Du bygger upp fysisk och mental styrka och genom regelbunden träning blir du snabbare, starkare och smidigare. 

 

I vår karateklubb i Bromma upprätthåller vi de traditioner som genomsyrat karaten som kampkonst i hundratals år. 

 

Se våra träningstider här!

 

Träning: 

Hos oss tränar alla tillsammans, såväl vuxna som barn och i början av varje termin går det att gratis prova på karate. Om du vill ha mer information om vår träning, läs mer här

 

Anmälan:

Vill du/ni börja träna karate med oss? Vi tar in nya medlemmar de första veckorna i början av varje termin. Välkomna vid terminsstart i januari eller augusti. Provträningsperioden för våren 2024 är över. Välkomna igen i augusti i samband med terminsstart. Har ni bestämt er att börja träna med BGKA? Anmälan för vårterminen är stängd - men varmt välkomna i augusti då vi tar in nya medlemmar igen.

 

Tävla: 

För de som vill finns det även möjlighet att tävla i antingen kata eller kumite. Mer information hittar du här. 

 

Kalender: 

Under kalender hittar du träningstider och aktiviteter i klubben.

 

Om stilen: 

Goju Ryu är en av de största karatestilarna från Okinawa. Go betyder "hård" och Ju "mjuk", vilket innebär att Goju Ryu är en karatestil som består av hård träning med mjukt sinnelag. Det går att läsa mer om stilens ursprung här. 

 

Plats: 

Vår Dojo, det vill säga vår träningslokal, är belägen i Kristofferskolans gymnastiksal vid Brommaplan. Vägbeskrivning hittar du r

 

 

KATALÄGER 9-10 mars
2024-02-05 16:29

Äntligen närmar sig vårens kataläger!

Det äger rum i BGKAs dojo i Bromma. Vi kommer att träna tillsammans med  klubbarna från Ådalen och Höganäs. Ett ypperligt tillfälle att utveckla sina kunskaper inom kata. Här kan du anmäla dig!

2023-12-18 19:25

Karateåret är snart över och vi längtar redan till 2024 då vi kickar igång vårterminen den 8 januari. Vi välkomnar alla er som vill prova på karate 8/1-31/1 på måndagar och onsdagar kl 18-19. Ingen föranmälan behövs.

Julfest med BGKA!
2023-11-29 18:09

Välkommen till vår traditionella julfest och avslutning på karateåret 2023.!

God mat, karatekul och bästa tänkbara sällskap utlovas. Här kan du anmäla dig/er. Detta vill ni inte missa!

 
Våra sponsorer