Bromma Goju Ryu Karateakademi
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Goju-Ryu Karate Akademi IF
Karate
Traditionell kampsport för alla
Bild från klubbens sommarläger på ön Brac i Kroatien

Välkommen till Bromma Goju Ryu Karateakademi! 

Karate är perfekt för dig som vill stärka kroppen och samtidigt få en meningsfull träning. Du bygger upp fysisk och mental styrka och genom regelbunden träning blir du snabbare, starkare och smidigare. 

 

I vår karateklubb i Bromma upprätthåller vi de traditioner som genomsyrat karaten som kampkonst i hundratals år. 

 

Se våra träningstider här!

 

Träning: 

Hos oss tränar alla tillsammans, såväl vuxna som barn och i början av varje termin går det att gratis prova på karate. Om du vill ha mer information om vår träning, läs mer här

 

Anmälan:

Vill du/ni börja träna karate med oss? Vi tar in nya medlemmar de första vcekorna i början av varje termin. Välkomna vid terminsstart i januari eller augusti. Nästa nybörjarintag är i augusti 2023. Intaget för vårterminen 2023 har stängt.

Här hittar du anmälan.

 

Tävla: 

För de som vill finns det även möjlighet att tävla i antingen kata eller kumite. Mer information hittar du här. 

 

Kalender: 

Under kalender hittar du träningstider och aktiviteter i klubben.

 

Om stilen: 

Goju Ryu är en av de största karatestilarna från Okinawa. Go betyder "hård" och Ju "mjuk", vilket innebär att Goju Ryu är en karatestil som består av hård träning med mjukt sinnelag. Det går att läsa mer om stilens ursprung här. 

 

Plats: 

Vår Dojo, det vill säga vår träningslokal, är belägen i Kristofferskolans gymnastiksal vid Brommaplan. Vägbeskrivning hittar du r

 

 

Ladda redan nu för Kataläger i mars!
2023-01-30 14:39

18-19 mars bjuder SGA in till det traditionella Katalägret i BGKAs dojo i Bromma. Ett ypperligt tillfälle att fördjupa sig i kata och som bonus träna med karatekas och sempais/senseis från de andra klubbarna i SGA. Alla grader är välkomna.
Anmälan hittar du här!

Sommarläger med SGA i Mora
2023-01-30 13:00

I sommar bär det iväg till Mora på sommarläger med SGA (Scandinavian Goju Ryu Association). BGKA tränar där tillsammans med organisationens kulbbar (Ådalens karateklubb, Höganäs karate). Anmälan är nu öppen, passa på att boka in sommarens höjdpunkt redan nu!

 

Graderingsanmälan till lägret är nu öppen. Här kan du anmäla dig till lägrets gradering!

Börja träna karate med BGKA!
2023-01-14 14:40

Den 9 januari 2023 bjuder vi in till provträning för alla som fyllt 7 år! Barn 7-9 år tränar tillsammans med en förälder. Hela januari är öppen för kostnadsfri provträning. Nybörjarpassen är måndagar och onsdagar kl 18-19. Ingen föranmälan krävs för provträning.

Provträningen är stängd för denna termin, Välkomna i augusti!

 
Våra sponsorer